Kétmillió forintot lopott el a takarítónő egy tatai szálloda szobájából

Egy szobában takarítás közben több mint kétmillió forintot talált, zsebre is tette a pénzt egy takarítónő egy tatai hotelben - írja a police.hu

Az eset még februárban történt: a szállodai dolgozó a szobában a ruházatába rejtette a pénzt, később pedig a táskájába tette és hazavitte. Hogy pontosan mennyi pénzt vitt el, azt csak otthon számolta meg, az összeget aztán a rokonára bízta megőrzésre.

A meglopott szállóvendég csak akkor vette észre, hogy hiányzik a pénz, miután elutazott a hotelből. Két nap múlva feljelentést tett a tatai rendőrkapitányságon.

A nyomozás egy 44 éves vértesszőlősi nőt, azonosított gyanúsítottként, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.  Lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás ellene. Az ellopott pénzből 55 ezer forintot költött csak el, a maradék pénzt a rendőrség lefoglalta és május 26-án visszaadta a sértettnek.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.