Kétmillió forintot lopott el a takarítónő egy tatai szálloda szobájából

Egy szobában takarítás közben több mint kétmillió forintot talált, zsebre is tette a pénzt egy takarítónő egy tatai hotelben - írja a police.hu

Az eset még februárban történt: a szállodai dolgozó a szobában a ruházatába rejtette a pénzt, később pedig a táskájába tette és hazavitte. Hogy pontosan mennyi pénzt vitt el, azt csak otthon számolta meg, az összeget aztán a rokonára bízta megőrzésre.

A meglopott szállóvendég csak akkor vette észre, hogy hiányzik a pénz, miután elutazott a hotelből. Két nap múlva feljelentést tett a tatai rendőrkapitányságon.

A nyomozás egy 44 éves vértesszőlősi nőt, azonosított gyanúsítottként, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.  Lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás ellene. Az ellopott pénzből 55 ezer forintot költött csak el, a maradék pénzt a rendőrség lefoglalta és május 26-án visszaadta a sértettnek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér