Kiderült, hogy került a miskolci tűzoltóságra a fehér ló meg a fehér kutya

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kora reggel váratlan vendégek érkeztek a miskolci tűzoltóságra: egy fehér ló és egy fehér kutya állt az épület előtt. A ló elfogadta a neki adott vizet és némi füvet, a kutya pedig a padkának dőlve aludt.

Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook

A katasztrófavédelem azóta közölte, hogy „jelentkezett az elkóborolt póni és kutyus gazdája néhány órával a megtalálásuk után”. Azt írják: „Kiderült, hogy a kanca egy közeli tanyára tartott – lévén, hogy párzási időszak van – egy csődörhöz indult. A kutya pedig mindenhová kíséri a lovat. Útközben azonban eltévedhettek, így kötöttek ki ma reggel ki a tűzoltóság előtt. Azóta mindketten épségben hazakerültek.”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó