Kiderült, hogy került a miskolci tűzoltóságra a fehér ló meg a fehér kutya

Kora reggel váratlan vendégek érkeztek a miskolci tűzoltóságra: egy fehér ló és egy fehér kutya állt az épület előtt. A ló elfogadta a neki adott vizet és némi füvet, a kutya pedig a padkának dőlve aludt.

Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook

A katasztrófavédelem azóta közölte, hogy „jelentkezett az elkóborolt póni és kutyus gazdája néhány órával a megtalálásuk után”. Azt írják: „Kiderült, hogy a kanca egy közeli tanyára tartott – lévén, hogy párzási időszak van – egy csődörhöz indult. A kutya pedig mindenhová kíséri a lovat. Útközben azonban eltévedhettek, így kötöttek ki ma reggel ki a tűzoltóság előtt. Azóta mindketten épségben hazakerültek.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó