Gondozójukra támadt két oroszlán Ausztráliában

Válságos állapotban van a Shoalhaven állatkert egyik gondozója, súlyos nyak- és fejsérüléseket szenvedett, amikor kedden rátámadt két oroszlán - írja a BBC.

A 35 éves nő épp a nagymacskák számára elkerített területet takarította, amikor az állatok rátámadtak. Az állatkert igyekszik segíteni a rendőrségi nyomozást. 

A mentősök azt mondták, a gondozót eszméletlen állapotban, súlyos harapott és karmolt sérülésekkel találták, válságos állapotban szállították egy Sydney-i kórházba. 

Az állatkert március 25. óta zárva tart a koronavírus-járvány miatt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér