Koronavírus tesztmintákat raboltak makákók Delhiben

Laborasszisztensre támadt és koronavírusos tesztmintákat rabolt egy majombanda Delhiben egy kórház mellett, írja a SkyNews. Úgy tudni, hogy a makákók három ember mintáját szerezték meg. Az egyik rablót később levideózták, ahogy a teszten rágódik egy fán:

A példátlan bűncselekmény Delhi egy olyan részén történt, ami normális időszakban igen zsúfolt. Indiában két hónapja rendeltek el szigorú karantént a koronavírus járvány miatt. Az 1,3 milliárd lakosú országban eddig 4700-an vesztették életüket Covid-19 betegségben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér