Megverte, majd szexre kényszerítette a különélő feleségét egy Nógrád megyei férfi

A Pásztói Járási Ügyészség egy huszonöt éves Nógrád megyei férfi letartóztatásának elrendelését indítványozta, aki súlyosan bántalmazta tőle különélő feleségét. 

A gyanú szerint a férfi vasárnap 22 órakor megtévesztéssel az albérletébe csalta különélő feleségét, majd a lakásban többször ököllel fejen, illetve testszerte megütötte. A nő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de a bántalmazás módja és a megütött testrészek miatt csak a véletlennek köszönheti, hogy nem szenvedett súlyosabb, csonttöréses sérüléseket. 

A verés után a férfi szexuális cselekményre kényszerítette a nőt, aki a korábbi bántalmazás miatti félelmében eleget tett ennek.A gyanúsított cselekménye hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének és súlyos testi sértés bűntette kísérletének a megállapítására alkalmas, melyek büntetési tétele a halmazati szabályok szerint két évtől tizenegy évig terjedő szabadságvesztés.

A Salgótarjáni Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében elrendelte a férfi letartóztatását. (Ügyészség)