A Lánchídról a Dunába ugrott egy férfi vasárnap éjjel, a rendőrség még keresi

Május 31-én éjjel, a Lánchíd pesti hídfőjénél, a hídról a Dunába ugrott egy férfi - írja az Index.

A portál értesüléseit a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya is megerősítette. Közölték, a rendőröket vasárnap éjjel egy órakor hívták a helyszínre az eset miatt. A szemtanúk szerint a leugró ugró férfi egyedül volt és világos pólót viselt.

A dunai hajósok a bejelentéstől számított négy, a rendőrök pedig hat perccel később a helyszínre érkeztek és megkezdték a férfi keresését

− mondta Nothof Ingrid rendőr őrnagy, a BRFK kommunikációs munkatársa. A kutatást vasárnap éjjel ugyan felfüggesztették, hétfőn viszont folytatni kezdték, egyelőre azonban a férfit még nem találták meg.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér