Ifj. Lomniciék 8-10 000 kilométerről is meglátják azt, amit meg kell látni

A Civil Összefogás Fórum, a magyarság szellemi világítótornya megbízható irányt mutat a világpolitikai hírekben is az erre fogékony, tehát minimum Kövér László-i szinten fideszes közönségnek: ezúttal az Egyesült Államokban kitört békétlenkedések mögött muttattak ki jelentős százaléknyi Soros Györgyöt. 

Ifj. Lomnici csavaros eszén nem foghat ki néhány brutális rendőr és meggyilkolt fekete. A lényeglátás, az lényeglátás:

Elemzői csapatunk még dolgozik a szövegen, egyelőre nem egészen értjük, hogy a rémmilliárdos Magyarországon hogyan próbálja majd megbuktatni Trumpot a választások közeledtével, de nincs okunk kételekedni abban, hogy Lomnici fejben előrébb jár mindannyiunknál.

A nemzetközi hírű, tudós jogászember korszakalkotó fölfedezéseinek se szeri, se száma, úgyhogy befejezésül (méltó lezárásképpen) már csak egyetlen kapcsolódó csúcsteljesítményt (nóta benne: Lomnici költői világában minden kapcsolódik mindenhez – e Világnak Gyémánttengelyét egyvalaki forgatja, de nem árulom el, kicsoda) citálnék ide, nemcsak felbecsülhetetlen (ember nincs, aki felbecsülné) tudományos értéke okán, de egyedülálló nyelvi-művészi formája (haiku?) és vizuális megvalósítása miatt is: 

(Nem csak fontos, okos is. A szerk.)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.