Ifj. Lomniciék 8-10 000 kilométerről is meglátják azt, amit meg kell látni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Civil Összefogás Fórum, a magyarság szellemi világítótornya megbízható irányt mutat a világpolitikai hírekben is az erre fogékony, tehát minimum Kövér László-i szinten fideszes közönségnek: ezúttal az Egyesült Államokban kitört békétlenkedések mögött muttattak ki jelentős százaléknyi Soros Györgyöt. 

Ifj. Lomnici csavaros eszén nem foghat ki néhány brutális rendőr és meggyilkolt fekete. A lényeglátás, az lényeglátás:

Elemzői csapatunk még dolgozik a szövegen, egyelőre nem egészen értjük, hogy a rémmilliárdos Magyarországon hogyan próbálja majd megbuktatni Trumpot a választások közeledtével, de nincs okunk kételekedni abban, hogy Lomnici fejben előrébb jár mindannyiunknál.

A nemzetközi hírű, tudós jogászember korszakalkotó fölfedezéseinek se szeri, se száma, úgyhogy befejezésül (méltó lezárásképpen) már csak egyetlen kapcsolódó csúcsteljesítményt (nóta benne: Lomnici költői világában minden kapcsolódik mindenhez – e Világnak Gyémánttengelyét egyvalaki forgatja, de nem árulom el, kicsoda) citálnék ide, nemcsak felbecsülhetetlen (ember nincs, aki felbecsülné) tudományos értéke okán, de egyedülálló nyelvi-művészi formája (haiku?) és vizuális megvalósítása miatt is: 

(Nem csak fontos, okos is. A szerk.)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.