Ifj. Lomniciék 8-10 000 kilométerről is meglátják azt, amit meg kell látni

2020 június 1., hétfő 19:11
116

A Civil Összefogás Fórum, a magyarság szellemi világítótornya megbízható irányt mutat a világpolitikai hírekben is az erre fogékony, tehát minimum Kövér László-i szinten fideszes közönségnek: ezúttal az Egyesült Államokban kitört békétlenkedések mögött muttattak ki jelentős százaléknyi Soros Györgyöt.

Ifj. Lomnici csavaros eszén nem foghat ki néhány brutális rendőr és meggyilkolt fekete. A lényeglátás, az lényeglátás:

Elemzői csapatunk még dolgozik a szövegen, egyelőre nem egészen értjük, hogy a rémmilliárdos Magyarországon hogyan próbálja majd megbuktatni Trumpot a választások közeledtével, de nincs okunk kételekedni abban, hogy Lomnici fejben előrébb jár mindannyiunknál.

A nemzetközi hírű, tudós jogászember korszakalkotó fölfedezéseinek se szeri, se száma, úgyhogy befejezésül (méltó lezárásképpen) már csak egyetlen kapcsolódó csúcsteljesítményt (nóta benne: Lomnici költői világában minden kapcsolódik mindenhez – e Világnak Gyémánttengelyét egyvalaki forgatja, de nem árulom el, kicsoda) citálnék ide, nemcsak felbecsülhetetlen (ember nincs, aki felbecsülné) tudományos értéke okán, de egyedülálló nyelvi-művészi formája (haiku?) és vizuális megvalósítása miatt is:

(Nem csak fontos, okos is. A szerk.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt