Ragasztott szemöldökkel rabolhatta ki a pécsi takarékot a férfi, akit azóta sem talál a rendőrség

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy ismeretlen férfi május 12-én sétált be szabálytalanul viselt maszkban a takarékba a pécsi  Komlói úton, majd közölte, hogy fegyver van nála, és pénzt követelt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről.

Fotó: police.hu

Az elkövetőt továbbra is jelentős erőkkel keresik a rendőrök, de továbbra sem találják. A beszerzett adatok alapján nem zárható ki, hogy a rabló a bűncselekmény elkövetésének idejére megpróbálta megmásítani a kinézetét. 

Az arcelemzés megállapításai szerint feltételezhető, hogy a férfi arca teljesen szőrtelen, így a szemöldöke lehet ragasztott is.

Ezért a könnyebb beazonosíthatóság kedvéért a bankrablóról szemüveges, szemöldökös és szemöldök nélküli grafikák is készültek:


A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!