Sokfelé heves zivatarok lehetnek szerdán

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint szerdán a déli óráktól a Baja-Tatabánya vonaltól nyugatra többfelé kell zivatar kialakulására számítani. Helyenként heves zivatar is lehet nagyobb méretű jéggel, erősebb (akár 80-100 km/órás) széllel, esetleg felhőszakadással.

A veszélyjelzés szerint Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki a zivatarveszély miatt. Budapestre, Pest és Bács-Kiskun megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

Az előrejelzés szerint a legalacsonyabb hőmérséklet 4-12 fok között alakul, a hajnal az északi völgyekben lesz a leghidegebb, a Dunántúlon a legenyhébb. A legmagasabb hőmérséklet általában 18-24 fok között valószínű, de északkeleten néhol kicsit hűvösebb is lehet. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér