A Mészáros és Mészáros Kft.-ból 11,8 milliárd forintos osztalékot vettek ki

A tavalyelőtti 5 milliárd után, 2019-ben 11,85 milliárd forint nyereséget termelt a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartózó Mészáros és Mészáros Kft., írja a hvg.hu. A teljes profitot kiveszi a tulajdonos a cégből osztalékként. A cég amúgy 496 millió forintot fizetett látvány-csapatsport támogatásra tavaly. 

A Mészáros és Mészáros nem lassít: a jövőben további dinamikus árbevétel-növekedéssel számolnak, „2021 évtől számítunk a Budapest-Belgrád vasútpálya felújítás megvalósulásával, amelyre jelentős saját és alvállalkozói kapacitással készülünk”. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér