8 óvatlan, kanos férfitől csalt ki adatokat a magát kihívó nőnek kiadó, 17 éves kaposvári fiú

Vádat emeltek Kaposváron az ellen a 17 éves helyi fiú ellen, aki sikerrel tudott visszaélni a szexéhes netezők hiszékenységével. 

A vádlott több közösségi oldalon is kamuprofilokat hozott létre, ahogy az ügyészség a maga sajátos nyelvén megfogalmazta, “kihívó női képek felhasználásával “. Ezek után a szexre hajtó, lépre csalt férfiakból kiszedte a személyes adataikat, hogy azok felhasználásával az egyik mobilszolgáltató webshopjából drága, 330 és 460 ezer forint közötti értékű mobiltelefonokat rendeljen. 

A tettes 8 embert vert át így, de végül csak két telefont vett át a lebukása előtt.

Az ügyészség próbára bocsátást kért rá és megtéríttetné vele a mobilcégnek okozott kárt is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér