Egy égő házból mentették ki a tűzoltók Fagyit, a tengerimalacot a II. kerületben

Egy háromszintes társasház tetőszerkezete gyulladt ki csütörtök délután Budapesten, a  II. kerületi Hegyi utcában. A katasztrófavédelem közleménye szerint négy lakó elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodik, további négy lakó rokonoknál kap elszállásolást.

Ugyanakkor a tűzoltóknak oltás közben az egyik emeleti lakásból sikerült épségben kihozniuk Fagyit, a tengerimalacot.

A helyszínen több mint húsz tűzoltó küzdött a lángokkal. Végül öt vízsugárral és egy létrás járműre szerelt vízágyúval oltották el a lángokat.(BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér