Rálőttek egy 72 éves nőre Miskolcon

Péntek este rálőttek egy 72 éves nőre Miskolc Csabai kapui városrészében, közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság. A szűkszavú tájékoztatás szerint egy lakásban történt az eset. A Boon úgy tudja, becsengettek a sértetthez, aki ajtót nyitott, és ezt követően dördült el a lövés, amely után a tettes elmenekült. A nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba, a lövöldözőt keresik.  

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.