Véletlenül az ajtót nyitó nyomozótól akart drogot venni a gyanútlan fogyasztó

Kedd este a rendőrök a VII. kerületben igazoltattak egy 35 éves férfit, aki a gyanú szerint kannabiszt, kokaint és hasist árult. És amikor épp házkutatást tartottak nála, megjelent egy vevő, 

aki az ajtót nyitó nyomozót hitte eladónak, és tőle akart kábítószert venni.

A rendőrség eljutott a 35 éves díler 40 éves díleréhez is, majd a Budapesti VII. kerületi Rendőrkapitányság mindkettejüket őrizetbe vette, és kezdeményezték a letartóztatásukat.  (Ügyészség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér