Véletlenül az ajtót nyitó nyomozótól akart drogot venni a gyanútlan fogyasztó

Kedd este a rendőrök a VII. kerületben igazoltattak egy 35 éves férfit, aki a gyanú szerint kannabiszt, kokaint és hasist árult. És amikor épp házkutatást tartottak nála, megjelent egy vevő, 

aki az ajtót nyitó nyomozót hitte eladónak, és tőle akart kábítószert venni.

A rendőrség eljutott a 35 éves díler 40 éves díleréhez is, majd a Budapesti VII. kerületi Rendőrkapitányság mindkettejüket őrizetbe vette, és kezdeményezték a letartóztatásukat.  (Ügyészség)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.