Lefilmezték, hogy mi történik a való életben, ha Micimackó találkozik Malackával

Egy olyan brutális, de igen érdekes, automata vadkamerával készült videó lett most népszerű a Twitteren, ami azt mutatja be, hogy mi következik a valóságban, amikor Micimackó összefut Malackával. Hát nem aranyos beszélgetés, hanem ez:

Nem is csoda, hogy Malacka annyira félénk!

Kicsit kell csak utánakutatni, hogy kiderüljön a rövid videó eredete, illetve az, hogy annak teljes verziója még ennél is sokkal tanulságosabb.

Az eredeti felvételt Ben Teton amerikai biológus kutató készítette 2016-ban a kaliforniai Tejon Ranch nevű természetvédelmi területen, egy általa elhelyezett automata kamerával. Teton a Kaliforniában inváziós fajnak számító vaddisznók hatását kutatta a környék élővilágára. 

A teljes felvétel sem hosszú, mindössze 30 másodperces - mivel a főszereplők ennyi ideig tartózkodtak a kamera látószögében - de annál izgalmasabb. 

Az is látható rajta ugyanis, hogy a kismalac addig visít segítségért, míg meg nem jelenik a kondát vezető rangidős nőstény, aki habozás nélkül rátámad a nála sokkal nagyobb nőstény feketemedvére. Mivel nem volt ember a közelben, az osem fog kiderülni, hogy mi lett az összecsapás vége.