Elfogták az idős nőre támadó rablót, akit egy buszsofőr kergetett el Miskolcon

A csütörtöki nap hőse volt egy miskolci buszsofőr, aki látva, hogy a Fürdő utcában a járdán egy bottal járó idős hölgyet rángatnak, leállította buszát, kiszállt a volán mögül és elkergette a nőt kifosztani próbáló rablót.

Az esetet rögzítette a Miskolci Városi Közlekedési Zrt. (MVK) 21-es buszának saját kamerája, így kapott nagyobb nyilvánosságot.

A rendőrség pénteken közölte, a nyomozóknak még aznap sikerült azonosítani, és elfogni a támadót, egy 27 éves helyi lakost.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás kísérletének megalapozott gyanúja matt folytat ellene büntetőeljárást, az ügyészségnél a férfi előzetes letartóztatását indítványozták.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó