Elfogták az idős nőre támadó rablót, akit egy buszsofőr kergetett el Miskolcon

A csütörtöki nap hőse volt egy miskolci buszsofőr, aki látva, hogy a Fürdő utcában a járdán egy bottal járó idős hölgyet rángatnak, leállította buszát, kiszállt a volán mögül és elkergette a nőt kifosztani próbáló rablót.

Az esetet rögzítette a Miskolci Városi Közlekedési Zrt. (MVK) 21-es buszának saját kamerája, így kapott nagyobb nyilvánosságot.

A rendőrség pénteken közölte, a nyomozóknak még aznap sikerült azonosítani, és elfogni a támadót, egy 27 éves helyi lakost.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás kísérletének megalapozott gyanúja matt folytat ellene büntetőeljárást, az ügyészségnél a férfi előzetes letartóztatását indítványozták.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó