Elnöki ügy: 584 oldalas könyv készült Áder elmúlt három évéről

Áder János államfő az általa nyolc évvel ezelőtt teremtett hagyományhoz igazodva jelentette meg aktuális beszámolóját, tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-t. 

Áder második megbízatásának első három évét összesen ötszáznyolcvannégy oldalon mutatja be az Elnöki beszámoló.

Az interneten elérhető kiadványt az alábbi fejezetcímek tagolják:

  • A teljesítmény megbecsülése, 
  • a Normativitás, 
  • a Tisztelet és lelki kiegyezés, 
  • az Új gesztusok, 
  • a Magyar érdekek képviselete 
  • és a Környezeti fenntarthatóság.

A KEH kedvcsinálója szerint 

"a Normativitás tematikán belül szót ejt például azokról a jogszabályokról, amelyeket visszaküldött az Országgyűlésnek, azokról, amelyekkel kapcsolatban alkotmánybírósági kontrollt kért, de azokról is, amelyeknek - alapos mérlegelés után - a kihirdetését kérte."

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.