Több kutyát is megráztak az új villanyoszlopok a Hajógyári-szigeten

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Több kutyát is megráztak a frissen kihelyezett villanyoszlopok a Hajógyári-szigeten, számolt be az RTL Klub Híradójának nézője. Az esetről aztán több gazdi is panaszkodott. Joggal, ismerte el a közvilágításért felelős társaság vezetője a hírműsornak. Elmondása szerint ahogy jelezték számukra az áramütést, a helyszínre vonultak és megállapították, hogy

valóban mérhető kisfeszültségű áram az oszlopok alján. 

Az oszlopsort áramtalanították, az alvállalkozót kötelezték a hiba kijavítására, és csak akkor kapcsolják majd vissza a világítást, ha valóban hibátlanul működnek a lámpák. 


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér