Öngyilkos lett Bollywood egyik legnagyobb csillaga

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Meghalt Sushant Singh Rajput, India egyik legnagyobb filmsztárja. A 34 éves férfit holtan találta lakásán a mubai rendőrség, valószínűleg öngyilkosságot követett el. Rajput 2013-ban emelkedett a legnépszerűbb indiai színészek közé, azóta számos, sokmilliós nézettségű bollywoodi produkció és tévéfilm főszereplője volt. Instagram-oldalát több mint tízmillióan követik.

A színész haláláról még Narendra Modi, India miniszterelnöke is megemlékezett:

A BBC emlékeztet arra, hogy néhány héten belül három nagy bollywoodi férfisztár halálhírét közölték: még áprilisban halt meg Irrfan Khan (Gettómiliomos, PI élete) és Rishi Kapoor. (BBC)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót