Földhöz csapódott egy repülő motor tesztelés közben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy darabig még biztosan nem fognak repülő motorral bünőzőket üldözni a dubaji rendőrök, ugyanis elég rosszul sikerült az első tesztrepülés. A jármű a tesztpilótával együtt csapódott a földhöz alig pár másodperces lebegegés után.

Az S3 2019 Hoverbike névre keresztelt egyszemélyes elektromos kvadkoptert egy orosz cég mutatta be 2019-ben, és a dubaji rendőrség már akkor is érdeklődött a jármű iránt. Most tesztelték is, de nem sok sikerrel. 

A pilótának szerencsére nem lett baja, a baleset után saját lábán sétált a mentőautóhoz, ami a biztonság kedvéért kórházba szállította kivizsgálásra.

A gyártó szerint végső soron minden biztonsági rendszer jól vizsgázott, mivel a pilóta megúszta a balesetet. (Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!