Földhöz csapódott egy repülő motor tesztelés közben

Egy darabig még biztosan nem fognak repülő motorral bünőzőket üldözni a dubaji rendőrök, ugyanis elég rosszul sikerült az első tesztrepülés. A jármű a tesztpilótával együtt csapódott a földhöz alig pár másodperces lebegegés után.

Az S3 2019 Hoverbike névre keresztelt egyszemélyes elektromos kvadkoptert egy orosz cég mutatta be 2019-ben, és a dubaji rendőrség már akkor is érdeklődött a jármű iránt. Most tesztelték is, de nem sok sikerrel. 

A pilótának szerencsére nem lett baja, a baleset után saját lábán sétált a mentőautóhoz, ami a biztonság kedvéért kórházba szállította kivizsgálásra.

A gyártó szerint végső soron minden biztonsági rendszer jól vizsgázott, mivel a pilóta megúszta a balesetet. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér