Meghalt Joel Schumacher

Körülbelül egy év küzdelem után megölte a rák Joel Schumachert – írta meg a Variety. Az amerikai filmrendező 80 évesen halt meg New York Cityben.

Joel Schumacher 1989. szeptemberbenFotó: Jacques Loew/Photo12 via AFP

Joel Schumacher olyan kultfilmeket rendezett, mint az Elveszett fiúk vagy az Összeomlás, illetve olyanokat is, mint a kritikailag rosszul fogadott, mégis sok pénzt termelő Mindörökké Batmant és a Batman és Robint, amit a nyíltan meleg rendező többek között azzal tett emlékezetessé, hogy a két főszereplő jelmezére mellbimbót is tetetett – írja a hollywoodi lap.

Többek között a Ha ölni kellt, az A fülkét, a 8 mm-t és az A 23-as számot is Schumacher rendezte, de 2013-ban elvállalt még néhány részt is a Kártyavár című sorozatból.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér