Sokan szállodai szobákban kezdtek el dolgozni 9 és 17 óra között, hogy fenntartsák a munka és a magánélet egyensúlyát

A Business Insider arról írt, hogy a turizmus világszerte visszazuhant a koronavírus-járvány miatt, ugyanakkor több szálloda elkezdett kiadni szobákat helyi üzletembereknek munkaidőben.

A szigorú tisztítási protokollok arra késztették a vendégeket, hogy szívesebben béreljenek szállodai szobákat a munkaóráik idejére.

A HotelsByDay azt mondta, az elmúlt 2 hónapban 900 százalékkal nőtt a nappali használatra kiadott szobáik, termeik száma.

Egyes szállodák az üzlet részeként ingyenes frissítőket kínálnak, míg mások a nagy báltermeiket és tárgyalótermeiket átalakították, hogy még több munkaállomást lehessen létrehozni.

Ez globális jelenségnek tűnik, a lap szerint Los Angelestől az olaszországi Comói-tóig jelentkezik a trend.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér