Sokan szállodai szobákban kezdtek el dolgozni 9 és 17 óra között, hogy fenntartsák a munka és a magánélet egyensúlyát

A Business Insider arról írt, hogy a turizmus világszerte visszazuhant a koronavírus-járvány miatt, ugyanakkor több szálloda elkezdett kiadni szobákat helyi üzletembereknek munkaidőben.

A szigorú tisztítási protokollok arra késztették a vendégeket, hogy szívesebben béreljenek szállodai szobákat a munkaóráik idejére.

A HotelsByDay azt mondta, az elmúlt 2 hónapban 900 százalékkal nőtt a nappali használatra kiadott szobáik, termeik száma.

Egyes szállodák az üzlet részeként ingyenes frissítőket kínálnak, míg mások a nagy báltermeiket és tárgyalótermeiket átalakították, hogy még több munkaállomást lehessen létrehozni.

Ez globális jelenségnek tűnik, a lap szerint Los Angelestől az olaszországi Comói-tóig jelentkezik a trend.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.