A rendőrség engedélyezte az idei Pride-ot

A rendőrség szerint megtartható augusztus 22-én a Budapest Pride Felvonulás, közölték a szervezők a Facebookon. Mikor a veszélyhelyzet alatt bejelentették rendezvényt, a hatóság figyelmeztetett: csak akkor tarthatják meg, ha feloldják a különleges jogrendet. 

"A veszélyhelyzet megszűnésével kértük a rendőrséget, hogy foglaljon állást abban, hogy megtartható-e augusztus 22-én a Budapest Pride Felvonulás. Kérdésünkre szinte azonnal visszajelzett a rendőrség, és megerősítették: Augusztus 22-én korlátozás nélkül megtartható a Budapest Pride Felvonulás!"

írják. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér