Az államtitkár szerint "az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók után a kulturális élet szereplői" tettek a legtöbbet a koronavírus ellen

"Hálásnak kell lennünk a kulturális élet szereplőinek, hiszen az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók után talán a legtöbbet tették annak érdekében, hogy a lelki egyensúlyunk, a harmóniánk megmaradjon," jelentette ki váratlanul az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára az M1 műsorában szerdán arra a kérdésre válaszolva, hogy hogyan érintette a koronavírus-járvány az általa felügyelt ágazatot. Fekete Péter nem zökkent ki, hozzátette:

"azok az üzenetek, amik a dalokon keresztül, az online közvetítéseken keresztül el tudtak juttatni, (..) az nagy mértékben hozzásegített ahhoz, hogy Magyarország győztesen tudott kijönni a háborúból. Szóval köszönjük kulturális ágazat!!"

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér