Kiugrott egy felhőkarcolóból és meghalt az apasági botrányairól híres hollywoodi filmproducer

GYÁSZ
2020 június 24., 05:01
photo_camera Steve Bing Fotó: VINCE BUCCI/AFP

Kiugrott egy Los Angeles-i felhőkarcolóból és meghalt Steve Bing hollywoodi producer és ingatlanmágnás, az első rendőrségi jelentések szerint öngyilkosság történt - írja a Yahoo News.

Bing az apja több, mint félmilliárd dolláros ingatlanvagyonának örököseként került a filmiparba, miután hamar abbahagyta az egyetemet, mivel a diákként írt forgatókönyvéből készült Chuck Norris-film, az Ütközetben eltűnt (Missing in Action) sikernek bizonyult. Bár ezek után több ismert filmet is tető alá hozott producerként - a Get Cartert Stallonéval vagy az animációs Polar Expresst - és a demokraták, illetve olyan legendás zenészek patrónusa volt, mint Jerry Lee Lewis, igazán ismert a két kalandos apasági pere miatt lett.

Elizabeth Hurley brit színésznőnek 2002-ben rövid járás után született fia tőle, de Bing olyan hevesen tagadta, hogy a gyerek az övé lenne, hogy perre került a sor. Bing a nyilvánosság előtt arról beszélt, hogy azért nem vállalja az apaságot, mert Hurley nem volt hűséges hozzá, sőt ő volt az, aki a pert indított a tartásdíjat kérő Hurley ellen, hogy az emiatt elvégzett DNS-vizsgálat bebizonyítsa, ő volt a gyerek apja.

A másik ügyben Bing hiába perelte be Kirk Kerkoriant, amiért a miiliárdos által felbérelt magánnyomozó kilopta a szemeteséből a filproducer használt fogselymét, az így megszerzett DNS-bizonyítékot mégis elfogadta a bíróság Kerkorian és felesége apasági perében, Ebből derült ki, hogy Kerkorian gyerekének Bing volt az apja.