Azonnali hatállyal terméket hívott vissza az Aldi

Azonnali hatállyal visszahívott két, a boltjaiban forgalmazott kerti eszközt az Aldi. Mint közleményükben írták, a Ferrex akkus fűnyíró és sövényvágó olló "lehetséges balesetveszély miatt a továbbiakban nem használható".

Mint írják, "nagyon ritka esetben az akkumulátor behelyezését követően a termék automatikusan beindulhat", ezért kérik, hogy senki se használja az eszközt, aminek a forgalmazását azonnal fel is függesztették.

A megvásárolt terméket bármely Aldi-üzletben leadhatják, ahol a vételárát a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítik. "Az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelőssége egyelőre nem állapítható meg" - írták.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér