Fegyelmit indítottak a Mezőkövesd edzője ellen, amiért beszólt az MLSZ-nek

futball
2020 június 25., 14:50

Fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága Kuttor Attilával, a Mezőkövesd vezetőedzőjével szemben, aki szerdán nagyon feldúltan arra utalt, hogy helyettük az MLSZ a Puskás Akadémiát látná szívesen az Európa-ligában. A tárgyalást hétfőn délben tartják.

link Forrás

Kuttor Attila csapata szerdai, a Debrecen ellen hazai pályán 1-0-ra elveszített bajnoki összecsapását követően az M4 Sportnak azt mondta: „mérkőzések óta ki akarnak minket végezni. Visszanéztük, bátran merem állítani, szabályos gólt rúgtunk, az ellenfél pedig egy lesgólt fejelt. Nyugodtan indulhat bárki az Európa-ligában, aki akar vagy akit az MLSZ megjelöl. Mi nem azért hajtunk, csak azt szeretnénk, ha a pályán végzett munkánkat nem vennék el tőlünk. Ezt már nem tudjuk elviselni”.

Kuttor május 23-án, a Magyar Kupa-elődöntő első, MOL Fehérvár elleni meccsén a játékvezető egyik ítéletét kritizálta, amiért piros lapot, majd a fegyelmi ülést követően két mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Utóbbit később mérsékelték - ugyanakkor 300 ezer forintos pénzbüntetése érvényben maradt -, így csak a visszavágón nem ülhetett a kispadon, a Budapest Honvéd elleni, vesztes kupadöntőben viszont ott lehetett. (MTI)