Nadrágszíj: félmilliárdot költenek a vadászati világkiállítás kísérőrendezvényeire

A vidékieknek is jut a 2021-es vadászati világkiállításból, a budapesti rendezvény előtt ugyanis országszerte tartanak majd kísérőeseményeket, írja az mfor.hu. A lap a kormányzati közbeszerzés-adatbázisban találta meg a hirdetmény, ami szerint

csak ezekre a bemelegítő rendezvényekre 500 millió forintot költ a kormány.

Emlékezetes: Semjén Zsolt álmának támogatását 2018 év végén jelentett be a kabinet. Akkor csak a 2019-es (!) előkészületekre 7 milliárd forintot szántak. A támogatás töretlen, még a világjárvány sem tudta megtörni:

áprilisban 1,67 milliárdot, a héten pedig újabb 2,1 milliárdot adott a kormány.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér