Nadrágszíj: félmilliárdot költenek a vadászati világkiállítás kísérőrendezvényeire

A vidékieknek is jut a 2021-es vadászati világkiállításból, a budapesti rendezvény előtt ugyanis országszerte tartanak majd kísérőeseményeket, írja az mfor.hu. A lap a kormányzati közbeszerzés-adatbázisban találta meg a hirdetmény, ami szerint

csak ezekre a bemelegítő rendezvényekre 500 millió forintot költ a kormány.

Emlékezetes: Semjén Zsolt álmának támogatását 2018 év végén jelentett be a kabinet. Akkor csak a 2019-es (!) előkészületekre 7 milliárd forintot szántak. A támogatás töretlen, még a világjárvány sem tudta megtörni:

áprilisban 1,67 milliárdot, a héten pedig újabb 2,1 milliárdot adott a kormány.


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.