Kigyulladt a szolnoki bíróság egyik bűnjelraktára

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kigyulladt a szolnoki bíróság egyik, bűnjelraktárként használt földszinti helyisége, az eset során nem sérült meg senki – közölte a Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya.

A legfrissebb tájékoztatás szerint csak egy része semmisült meg a bűnjeleknek, nem pedig az összes. A korábbi hír szerint egyetlen bírósági irat sem sérült meg, nem is voltak érintettek, mivel másik helyiségben tartják azokat.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy a kb. 9 m2-es helyiség füsttel telítődött, a város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!