Nagy a torlódás a magyar-horvát határon

Több órás várakozásra készüljenek azok, akik ma indulnak horvátországi nyaralásra. Az M7-es autópályán a határátkelő előtti útszakaszon több órás torlódás alakult ki, mert a horvát oldalon kötelezően regisztrálják az országba belépőket.

Személyautóval három óra, autóbusszal közel két óra a várakozás a személyforgalomban.

A Zala megyei Rendőr-főkapitányság ezért azt javasolja, hogy akinek van erre lehetősége, még indulás előtt az interneten töltse ki az előzetes regisztrációt, ezzel megkönnyítik, és meg is gyorsítják a hatóságok munkáját. Az előzetes regisztrációt az entercroatia.mup.hr oldalon érhetik el, akár magyar nyelven is. (Via Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér