Szombat éjjel ne az Árpád hídon akarjon Budáról Pestre jönni

Karbantartás miatt szombat este tíztől vasárnap reggel fél kilencig lezárják az Árpád híd Pestre vezető oldalát. A híd Buda felé vezető oldalán ugyan irányonként egy-egy sávban két irányba is haladhat a forgalom, de a Flórián tér felől csak a 34-es, 106-os, 901-es és 918-as buszok hajthatnak fel, amelyek a korlátozás idején Pest felé menet nem érintik a Margitsziget-Áprád híd megállóhelyet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér