Koronavírus-fertőzött volt Bálint gazda

Bálint György házán piros karanténcédula látható, a népszerű, 100 éves korában meghalt kertész-tévés-expolitikus özvegyének egyik rokona pedig meg is erősítette a Blikknek, hogy Bálint gazda koronavírus-fertőzött volt. 

“Egy hete vasárnap halt meg Gyuri bácsi, a feleségével pedig csak másnap közölték: az elhunyt a kistarcsai kórházban elvégzett utolsó koronavírus-teszteredménye pozitív lett, ő pedig karanténköteles emiatt."

- mondta a rokon a lapnak.

Bálint feleségének tesztje az írás szerint negatív lett.

A cikk szerint az első vírushírek óta szigorú önkéntes karanténban élő Bálint házapár 3 hete utazott le a siófoki nyaralójába. Bálint György nem sokkal ezután rosszul lett, mentővel szállították a siófoki kórházba. A rokona elmondása szerint itt a harmadik napon leteszteltek, az eredménye negatív lett. A negyedik ott töltött nap után szállították át a kistarcsai kórházba, ahol pár nap után újratesztelték, megint negatív eredménnyel. Végül, miután kétoldali tüdőgyulladást kapott, harmadjára is letesztelték. Ennek a pozitív eredménye sajnos már csak a tévés halála után derült ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér