Négy fegyveres támadta meg a tőzsde épületét Karacsiban

Kézigránátokat dobott négy férfi Karacsiban a pakisztáni tőzsde épületének főbejáratára, majd folyamatosan tüzelve behatoltak az épületbe, legalább két embert megölve az indiai Timesnownews értesülése szerint

A különböző hírforrások eltérnek abban, hogy a helyi rendőrség három vagy négy támadót ölhetett-e meg. Azok szerint, aki hármat, írnak a negyedik az épületben barikádozhatta el magát. 

A támadásnak több sérültje is van, a rendőrök lezárták a tőzsdepalota környékét. A jókora épületben a tőzsdén kívül egy rakás privát bank központja is található.

Az események itt követhetők élőben, izgatott helyi kommentárral:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér