Űr illatú parfümöt dobtak piacra

Piacra dobták az űr illatú parfümöt, az Eau de Space-t.

Az űr illatának reprodukálására még 2008-ban kért fel a NASA egy férfit, Steve Pearce-t, akinek négy év megfeszített munkába telt mesterségesen előállítania az űr illatát. Az illatot az asztronauták kiképzéséhez használták, hogy minden olyan környezeti tényezőre felkészítsék őket, amit az űrben tapasztalhatnak. 

Az illat elkészítéséhez asztronauták beszámolóit vették alapul, akik úgy írták le az űr illatát mint:

a puskapor, az égetett steak, a málna és a rum keverékét.

A parfümöt forgalmazó cég fő célja, hogy edukációs célra is használják a parfümöt, és egy beszélgetést indítson el a gyerekek, a szülők és a pedagógusok között. (CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér