Eltűnt Mihalicz János és a kutyája

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság keresi az ismeretlen helyen tartózkodó, 58 éves Mihalicz Jánost. A férfi szombaton a Nagybakónakon lévő otthonából a kutyájával ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

A rendőrök most is keresik Mihalicz Jánost, aki kb. 165 centiméter magas, rövid, ősz hajú férfi. Ezen a képen a szintén eltűnt kutyájával látható:

Fotó: police.hu

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér