Egy évig bujkált Hollandiában a börtön elől egy magyar díler

Több mint egy évig bujkált Hollandiában az a magyar férfi, aki korábban társaival 150 millió forint értékű droggal és 56 millió forint értékű hamis 500 euróssal üzletelt. S. Cs. ellen már 2017-ben vádat emeltek itthon, de 2019 februárjában, amikor bírósági szakaszban volt az ügye, gondolt egy nagyot, és eltávolította a testéről a nyomkövetőt, majd ismeretlen helyre menekült. 

Szökése alatt a bíróság 12,5 év fegyházbüntetésre ítélte, hat elfogatóparancs volt érvényben ellene.

A Készenléti Rendőrség megállapította, hogy S. Cs. valószínűleg Hollandiában bujkálhat, ahol a holland hatóságok június 26-án fogták el. A férfi ekkor hamis osztrák iratokkal próbálta meg igazolni magát.

A magyar hatóságoknak történő átadásáról a holland bíróság fog dönteni. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér