Egy évig bujkált Hollandiában a börtön elől egy magyar díler

Több mint egy évig bujkált Hollandiában az a magyar férfi, aki korábban társaival 150 millió forint értékű droggal és 56 millió forint értékű hamis 500 euróssal üzletelt. S. Cs. ellen már 2017-ben vádat emeltek itthon, de 2019 februárjában, amikor bírósági szakaszban volt az ügye, gondolt egy nagyot, és eltávolította a testéről a nyomkövetőt, majd ismeretlen helyre menekült. 

Szökése alatt a bíróság 12,5 év fegyházbüntetésre ítélte, hat elfogatóparancs volt érvényben ellene.

A Készenléti Rendőrség megállapította, hogy S. Cs. valószínűleg Hollandiában bujkálhat, ahol a holland hatóságok június 26-án fogták el. A férfi ekkor hamis osztrák iratokkal próbálta meg igazolni magát.

A magyar hatóságoknak történő átadásáról a holland bíróság fog dönteni. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.