Náci zászlót tűzött a házára, és hátbalőtte, aki megpróbálta lefeszegetni

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szomszédjai elmondása szerint a 44 éves, oklahomai Alexander Feaster alkalomadtán szívesen visel fekete egyenruhát és horogkeresztes karszalagot, sőt a házára is kitűzött két náci zászlót. Egy közeli parti résztvevője, egy 26 éves nő vasárnap hajnalban megpróbálta eltávolítani az egyiket.

Éppen elfutott volna, amikor Feaster figyelmeztetés nélkül hátbalőtte őt egy félautomata fegyverrel. A kiérkező rendőrök négy lőtt sebet találtak rajta, de nem szenvedett életveszélyes sérüléseket. A férfit őrizetbe vették, és gyilkossági kísérlettel vádolják, írja a BBC.

Fotó: Youtube/KFOR Oklahoma's News 4

A helyi sheriff korábban azt nyilatkozta, a nő megpróbálta ellopni  a zászlót, később viszont arra módosított, nem egyértelmű, mi volt pontosan a szándéka. A biztonsági kamerák felvételéből mindenesetre kiderült, hogy a lövöldözés hallatán egy szomszéd a saját terepjárójával barikádozta el a házat, egy szemtanú pedig tüzet nyitott a házra, míg meg nem érkeztek a rendőrök. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér