24 emberrel végeztek egy mexikói drogrehabon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Huszonnégy embert kivégeztek, hetet megsebesítettek ismeretlen fegyveresek egy mexikói drogrehabilitációs központban szerda este, írja a Reuters. A rendőrség közlése szerint a támadás oka egyelőre nem világos, senkit sem szöktettek meg, válogatás nélkül lőttek az ott lévőkre.

Fotó: MARIO ARMAS/AFP

Guanajuato Mexikó egyik legveszélyesebb állama, mióta a helyi és Jalisco kartellek véres háborút vívnak. Június elején már történt hasonló támadás Irapuatóban: akkor egy másik kábítószerfüggőkkel foglalkozó intézményben lövöldöztek, tízen haltak meg.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér