Beszólt a SUV-os a bringásnak, az visszaszólt, a sofőr kiszállt egy késsel, a bringás csaja erre egyetlen lövéssel agyonlőtte

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Pillanatok alatt emberhalálig fajult egy sima közlekedési konfliktusnak induló szájkarate Detroit belvárosában. 

Az eseménysor azza indult, hogy egy SUV 34 éves férfi sofőrje ideges lett két, előtte karikázó bringás miatt és kikiabált nekik a kocsijából. A pár férfi tagja visszakiabált neki, mire az autós agyát elöntötte a vér, kiugrott a kocsiból és elindult a páros felé, a kezében egy késsel. Erre a bicklista barátnője előrántotta az engedéllyel viselt pisztolyát és egyetlen lövéssel megölte a férfit. 

A nőt letartóztatták, de mind a Fox hírtévének nyilatkozó szakértő, mind maga a rendőrség azt vetítették elő, hogy a vizsgálat igazolt fegyverhasználatnak fogja minősíteni az esetet. Az amerikai törvények szerint a nő eleve megvédhette volna magát az engedéllyel tartott fegyverével, Michigan állam törvényei szerint ott ráadásul másokat is jogunk van így megvédeni. 

A szakértő szerint jogilag nem az számít, hogy egy késes állt szemben egy tűzfegyveressel. Hanem az jogosíthatta fel a nőt az emberölésre, hogy a kerékpáros partnere testi épsége és élete veszélyben forgott a késsel közeledő, indulatos sofőr miatt.

(via Fox2)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér