Két szezonnal tér vissza a Beavis és Butt-Head

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Pitchfork írt arról, hogy a Comedy Central két évadot rendelt be a kilencvenes évek kultikus amerikai animációs sorozatából, a Beavis és Butt-Headből. A két évad mellett felmerült, hogy pár extra tartalmat is gyárthat az eredeti alkotó, Mike Judge.

A Comedy Central közleménye szerint Beavis és Butt-Head a mai világban, a Z-generáció kellős közepén fogja majd találni magát. A részeket ismét Mike Judge fogja írni, illetve ő adja ismét a hangját is a két főszereplőnek. Mint a közleményben fogalmazott, úgy tűnik, ismét itt az ideje annak, hogy hülye legyen. 

A Beavis és Butt-Head az úgynevezett MTV-korszak egyik csúcsterméke volt, 1993 és 1997 között futott, de egy szezonra már egyszer visszatért, 2011-ben. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér