Mindig csak kicsit vett el, 23 milliót lopott fél év alatt a bábolnai takarítónő

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Fél éven keresztül, heti rendszerességgel lopta meg munkahelyét egy 65 éves bábolnai takarítónő, írja a Police.hu. A tájékoztatás szerint abba az irodába is volt bejárása, ahol a cég a bevételét tartotta. Mivel a pénzkazettákat nem zárták, a nő könnyedén elemelt alkalmanként több százezer forintot. Január és július közt összesen 23 millió forintot vitt haza. 

Kerti gépet, ruhákat, üdülést fizetett ki, valamint bútorokat, elektronikai termékeket és sporteszközöket vásárolt, és lakás felújítására is költött,

írják. Miután a rendőrök előállították, a takarítónőt gyanúsítottként kihallgatták, ellene jelentős értékre folytatólagosan elkövetett lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A bábolnai lakos a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér