Nevelt fia rámolta ki a csepeli férfit

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Június 25-én a XVII. kerületi lakásán fogták el a rendőrök a 28 éves G. Viktort, aki még tavaly nyáron lopta meg nevelőapját, számolt be a Police.hu. A tájékoztatás szerint a csepeli férfi 2019. július 24. és 2019. szeptember 12. között külföldre utazott, a nyaralásról nevelt fia is tudott. 

Viktor azt is tudta, hogy a tulajdonos a megtakarított pénzét a pincében, a lépcső alatti rejtekhelyen tartja, ezért kihasználta nevelőapja távollétét, és álkulccsal bement a házba. A férfi a pincéből ellopott 10 millió forintot, ékszereket, órát, pénztárcát a benne lévő személyes iratokkal, majd a hálószobából elvitte a ház kamerafelvevő egységét.

A rendőrök nemcsak Viktort tartóztatták le, de lefoglalták a lopott pénzből vásárolt motort, motorosruhát, felszerelést, valamint az elektronikai eszközöket is.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér