Hattal nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma, egy beteg elhunyt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hat új fertőzöttje van a koronavírusnak Magyarországon, egy idős, krónikus beteg pedig elhunyt a koronavirus.gov.hu pénteki adatai szerint.

Ezzel 4172 főre nőtt az országban a beazonosított fertőzöttek száma, míg az elhunytaké 588-ra emelkedett, de 2752-en már meggyógyultak a betegségből. Az aktív fertőzöttek száma 832 fő. Az aktív fertőzöttek 39%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 47 %-a budapesti. 150 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 9-en vannak lélegeztetőgépen.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér