Karácsony: 128-szor megüzenték nekem fideszes fürkészek és portyázók, hogy vonuljak vissza a belpolitikából, és akkor minden rendben lesz

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Igaznak nevezte a főpolgármester azt a pletykát, ami szerint "Orbán Viktor Budapest ügyében akkor lép le a fékről, ha garanciát ad arra, hogy nem indul el 2022-ben az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjeként." Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Karácsony Gergely úgy fogalmazott, hogy

„128-szor megüzenték nekem fideszes fürkészek és portyázók, hogy vonuljak vissza a belpolitikából, és akkor minden rendben lesz”.

"A feltételezés, hogy ezen múlik egy város jövője, abszurd," tette hozzá. Egyébként elmondta már sokszor, de "úgy látszik azon az oldalon nem hiszik el," hogy megtiszteltetés számára, hogy Budapest főpolgármestere lehet, nincsenek más ambíciói.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér