Molnár Zsolt: Választ kaptunk arra a kérdésre, hogy a budapestiek rakétákat szeretnének, vagy egy felújított Lánchidat

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

"Kinyíltak az urnák, nyilvánossá vált az emberek véleménye," indította online sajtótájékoztatóját az MSZP fővárosi elnöke péntek délután. 


„Választ kaptunk arra a kérdésre, hogy a budapestiek rakétákat szeretnének, vagy egy felújított Lánchidat, úgy, ahogy Széchenyi István és úgy, ahogy a Hídegylet tagjai a XIX. század közepén ez megálmodták,”

mondta Molnár Zsolt. Majd megköszönte munkatársainak a nyolc napig tartó akció lebonyolítását.

Molnár szerint a pénteken elfogadott költségvetés "a bosszú és a revans költségvetése," mert az embereket cserben hagyja, az önkormányzatokat pedig ellehetetleníti. Hozzátette:

ha kormány egyetlen fillért sem ad, akkor is fel lesz újítva a Lánchíd, "és Széchenyi Istvánnak, és más magyar nagy hazafiaknak nem kell szégyenkezniük azért, hogy milyen jövőt szán a nemzet ennek a hídnak."

Végül megköszönte a budapestieknek a sok ezer kupakot és aláírást, amikkel kifejezték, hogy rakétát szeretnének vagy pedig egy szépen felújított Lánchidat. 

"Mi budapesti szocialisták, sőt, az egész szocialista párt az emberek pártján áll,"

zárta sajtótájékoztatóját. Molnár Zsolt azt nem árulta el, hogy hány budapesti vett részt válaszolt, és közülük hányan választották a rakétákat, hányan a Lánchidat.