Teherautóval rontott be egy fegyveres férfi Justin Trudeau lakhelyére

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Fotó: MOHAMED KADRI/AFP

Teherautóval rontott be a kapun egy fegyveres férfi csütörtökön Justin Trudeau kanadai kormányfő ottawai lakhelyére - közölte a kanadai rendőrség.

Sem Trudeau, sem a családja nem volt otthon a történtekkor. A férfi, miután betörte a kaput, bevette magát a hatalmas ingatlan kertjének egyik üvegházába. Két órával később őrizetbe vették, a rendőri intézkedésnek nem állt ellen.

Állítólag nem akarta bántani a miniszterelnököt, csak „beszélni akart vele”. A hatóságok annyit közöltek a férfiról, hogy a kanadai fegyveres erőknél szolgál. (MTI/Guardian)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér