Titokban indult a teljesen új megközelítésű kórházreform a Szent Jánosban, itt az első látható eredménye - JAVÍTVA!!!

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Javítás: Az alanti cikk írásakor hibáztam, az írás félrevezető. A fotón látható cetli nincs kifüggesztve a Szent János kórházban, a kép korábbi, a forrása ismeretlen. A hibát azzal követtem el, hogy adottnak vettem, hogy a szerkesztőségi listára egy kollégám által beküldött képet a küldője készítette frissen, amire sajnos nem kérdeztem rá, úgy használtam fel azt. A hibáért elnézést kérek.

Azt mindenki érzi, aki valaha járt orvosnál, hogy az egészségügyi reform nemcsak új kórházépületeket jelent. Amióta többet foglalkoznak például a betegirányítással és a triázzsal, és az ügyfél tudhatja, hogy kábé hol tart a folyamatban, máris kevésbé tűnnek reménytelennek ugyanazok a több órás várakozások. De maradt egy alapvető gond. Kórházba járni még mindig nem elég szexi dolog. De nem a János neurológiájára, ahol a reform még az infúziót is népszerű programmá alakította át:

Csak reménykedni tudok, hogy ez nem egyedi próbálkozás marad.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér