Vörös festékkel öntötték le Horthyt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Vörös festékkel öntötte le egy nő Horthy Miklós szobrát a Szabadság téri református templom lépcsőjén péntek délután, jelentette be a Mi Hazánk Mozgalom politikusa, Novák Előd. A Facebook-posztjában mellékelte az esetről készült felvételt is:

Horthy szobrát még 2013-ban avatták fel, miután közterületen nem kapott engedélyt, a Hazatérés temploma területére került. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér