Tüntetők közé hajtott hatalmas sebességgel egy autó Seattle-ben, két nő súlyosan megsérült

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Két nő megsérült, amikor egy autó tüntetők egy kisebb csoportja közé hajtott az amerikai Seattle városában, egy lezárt autóúton. Az esetről készült felvételeken látni, hogy az autó nagy sebességgel érkezett, és telibe talált két tüntetőt péntek késő éjjel, írja a BBC

Az egyik nőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, és a másik nő is súlyos sérüléseket szenvedett. Seattle-ben folyamatosak a tüntetések, mióta egy rendőri akció következtében George Floyd meghalt Minneapolisban. 

Az útszakasz ekkor már le volt zárva egy szombatra tervezett demonstráció miatt. A tüntetőket elgázoló autó sofőrjének kettő, az utat lezáró autót is kellett kerülnie. A 27 éves sofőr helyi lakos, őrizetbe vették, de a rendőrség közleménye szerint még nem nem igazolódott, hogy szándékos támadás történt. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér