Hétfőn még tart a meleg, hidegfront érkezik kedden

Ahogy szombaton, úgy vasárnap, sőt még hétfőn is fürdőzhetünk a kánikulában, a szerencsések valamiféle jófajta vízben is, hiszen remek nyári idő lesz. 

Kedden azonban hidegfront érkezik, hajnalban jön óriási szelekkel: „Átmeneti jelleggel többfelé kialakulhat eső, zápor, keleten, északkeleten néhol zivatar is. Visszaesik a hőmérséklet, a maximumok 19 és 25 fok között alakulnak.”

Szerdán újra melegszik az idő. (Időkép)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.