Hétfőn még tart a meleg, hidegfront érkezik kedden

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ahogy szombaton, úgy vasárnap, sőt még hétfőn is fürdőzhetünk a kánikulában, a szerencsések valamiféle jófajta vízben is, hiszen remek nyári idő lesz. 

Kedden azonban hidegfront érkezik, hajnalban jön óriási szelekkel: „Átmeneti jelleggel többfelé kialakulhat eső, zápor, keleten, északkeleten néhol zivatar is. Visszaesik a hőmérséklet, a maximumok 19 és 25 fok között alakulnak.”

Szerdán újra melegszik az idő. (Időkép)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér